dijous, 29 de desembre del 2011

JClic

Què és i com funciona el JClic?

JClic és una aplicació Java que es distribueix mitjançant la tecnologia WebStart.
La primera vegada que facis clic en els enllaços d'aquesta pàgina es descarregaran els programes, que quedaran instal·lats en l'ordinador. A partir d'aquí podràs engegar les aplicacions tantes vegades com desitgis, ja sigui des de la finestra de control de Java WebStart o mitjançant les icones que es creen en l'escriptori i en el menú de l'inici. 
EI! ATENCIÓ!: La connexió a Internet només és necessària la primera vegada.
Si voleu més informació sobre els programes que voleu descargar-vos... AQUÍ TENIU LA WEB:http://clic.xtec.cat/es/jclic/download.htm

JClic està format per un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diversos tipus d'activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, paraules creuades ...

Les activitats no s'acostumen a presentar soles, sinó empaquetades en projectes. Un projecte està format per un conjunt d'activitats i una o més seqüències, que indiquen l'ordre en què s'han de mostrar.


EI! SI ETS MESTRE/EDUCADOR PER QUÈ ESPERES A DESCARREGAR-TE'L? CORRE, ELS TEUS ALUMNES T'HO AGRAIRAN!
HO POTS FER DE DIFERENTS MANERES

  • Visualitzar les activitats en un applet:
Els projectes que es veuen d'aquesta manera no queden emmagatzemats en el disc dur: JClic els descàrrega, els utilitza i finalment els esborra.
  • Instal·lar les activitats en l'ordinador

JClic té un assistent que permet descarregar les activitats i guardar-les a la biblioteca de projectes de l'ordinador. La biblioteca es crea la primera vegada que s'engega JClic, o quan s'intenta fer la primera instal·lació d'un projecte.
Per veure els projectes de la biblioteca serà necessari descarregar i instal·lar JClic.


Les característiques de JClic


En resum...
Crec que JClic és una web molt pràctica per a tots els mestres ja que d'aquesta manera inculquem als nens petits les noves tecnologies i les ganes d'aprendre amb aquestes. A més, és una forma molt més divertida i curiosa d'adquirir nous coneixements i per als infants és molt important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada