dijous, 1 de desembre del 2011

Mapa d'aprenentatge

eduCAT 2.0
El Programa eduCAT 2.0 respon a la voluntat de generalitzar l'ús de les tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC) a la totalitat dels centres del Servei d'Educació de Catalunya. Així, doncs, eduCAT 2.0 agrupa totes les actuacions del Departament d'Ensenyament per promoure l'ús dels instruments digitals en els processos d'ensenyament i aprenentatge. 



Construcció mapa d'aprenentatge alexandracarres and Educat 2.0 / Pearltrees videos / Material de formació in Alexandra Carrés (alexandracarres)

Reflexió sobre les eienes 2.0 en educació
Trobo molt important que aquest tipus d'eines siguin aplicades a les aules perquè d'aquesta manera no només fomentem les noves tecnolgies, que tenen un pes tant important a Catalunya, sinó que també fomentem l'aprenentatge i el desenvolupament dels infants de cara al futur. En aquests moments la tecnologia està agafant importància arreu del món i tot es mou a base d'això per tant si els nens començen des de ben petits a familiaritzar-se amb aquests coneixements creixeran amb una habilitat ficada a la butxaca. A partir d'aquesta utilització fomentarem el treball col·laboratiu i això ho podem veure amb el programa Scratch o creant un blog per als nens on en aquest, hi escriguin les seves aventures, el seu dia a dia, petites coses que per a nosaltres son inexistents però que per a ells són el més important del món, entre d'altres. A partir de tot això, els mestres podrem crear projectes a l'aula i fer, de tot el contingut curricular imposat per la Generalitat, un estudi molt més ampli i impecable per la formació dels infants com a persones adultes i amb una capacitat de coneixement propi. 

Blog

Google Reader

Documents de Google

JClic

Scratch

Google Sites

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada